Siirry suoraan sisältöön

Tietosuojaseloste

Keitä olemme?

Kustannus Linna (toiminimi) on suomenkieliseen kirjallisuuteen keskittyvä pienkustantamo. Asiakkaita ovat sekä yhteisöt että yksityishenkilöt.

Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi?

Kustannus Linna kerää asiakkaidensa laskutustietoja, kuten postiosoitteita, e-laskutustietoja, puhelinnumeroita ja yhteyshenkilöiden yhteystietoja (puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Laskutustietoja kerätään, jotta Kustannus Linna voi lähettää asiakkaalle laskun tuottamastaan palvelusta. Verkkokauppa-asiakkaiden kohdalla kerätään osoitetietoja tuotteiden toimittamista varten, puhelinnumeroita Postin lähettämien tekstiviesti-ilmoitusten takia ja sähköpostiosoitteita automaattisia tilausvahvistuksia varten. Verkkokauppaan ei voi tehdä asiakastiliä, tiedot syötetään järjestelmään aina uuden tilauksen yhteydessä.

Yhteydenottolomakkeet

Kustannus Linna käyttää sähköisiä yhteydenottolomakkeita, ja yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse tai puhelimella.

Muilta sivuilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi?

Tietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle.

Kuinka kauan säilytämme tietoja?

Säilytämme asiakkaiden yhteystietoja koko jatkuvan asiakassuhteen ajan tai 1 vuoden ajan verkkokauppatilauksen tekemisestä.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi?

Voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi?

Laskutusasiakkaiden yhteystietoja säilytetään sähköisesti salasanalla suojatulla tietokoneella. Varmuuskopiot tiedoista säilyvät sähköisessä laskutus-ja kirjanpito-ohjelma Procountorissa.

Verkkokauppa-asiakkaiden henkilötietoja säilytetään vuoden ajan tilauksen tekemisestä salasanalla suojatussa järjestelmässä.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa?

Tietomurron sattuessa pyrin informoimaan välittömästi niitä henkilöitä, joiden tietoja murto koskee.

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoja?

Linnasto saa henkilötietoja ainoastaan suoraan asiakkailtaan.

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Henkilötietoihin liittyvää automaattista profilointia ei tehdä.


LISÄTIETOJA:

Pasi Linna
Kustannus Linna
info(a)kustannuslinna.fi