Kustannus Linna

Kustannus Linna julkaisee kaunokirjallisuutta, esseistiikkaa, kuvakirjoja, tietokirjallisuutta – laadukasta suomenkielistä kirjallisuutta laajalla paletilla.

Keskiössä ei ole mikään tietty tyyli tai kategoria; lajityypistä riippumatta jokainen teos saa mahdollisuuden omilla avuillaan ja vahvuuksillaan. Kustannus Linna pamfleteista epiikkaan, luontokuvista lyriikkaan ja genrerajoista viis.

Tutustu kirjoihimme Kustannus Linnan verkkokaupassa.

Ajankohtaista


Toinen painos

Terve Löyly -kirjan ensimmäinen painos on loppuunmyyty.

Toinen, tarkistettu painos on saatavana helmikuussa 2021.

Tervey Löyly Heikki K. Lyytinen

Terve Löyly

Kirja julkaistu ja ostettavissa!

Kuva: Anne Lius-Liimatainen

Terve Löyly -kirja on nyt ostettavissa! 340 sivua, pari sataa kuvaa ja 1,5 kiloa silkkaa asiaa, proosaa ja runoutta juuri sopivassa, eli siis täydellisessä suhteessa! www.linnasto.fi tai vaikkapa tilaus puhelimitse 0449868660, fb:n kautta tai sähköpostitse info@kustannuslinna.fi. Tai hihasta nykäisemällä.

 Saunologia.fi/Lassi A. Liikkanen:

 “Haluan uskoa, että tämä on eräs luotettavimmin tutkittuja saunakulttuurin tietokirjoja aikoihin”.

 “Onnittelut ja kiitokset kirjailijalle, sekä kehut kustantajalle rohkeudesta julkaista näin mittava kirja näinä kustantamisen vaikeina aikoina”.

Terve Löyly on oikea moderni hybridi. Se tarkastelee maailman hikoilu- ja kylpykulttuureita ja niiden historiaa, sauna-sanojen etymologiaa, suomalaisen saunan syntykäänteitä ja erityisesti suomalaista erikoissaunaa eli savusaunaa tiukkaa tiedettä, korkealaatuista kuvitusta ja kokemuksellista kaunokirjallisuutta yhdistäen, terveysvaikutuksia ja ekologiaakaan unohtamatta.