Toimitus- ja käyttöehdot

Linnan Design ja Kustannus Linna (y-tunnus 2682086-7) myyvät tuotteitaan täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti osoitteesta www.linnasto.fi verkkokauppa LinnaPuodin ja ostoskorin kautta.

Lähetämme tilauksestasi sähköpostitse vahvistuksen, josta näet tilauksen hinnan, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Mikäli tilausvahvistus jää saamatta, ole meihin yhteydessä. Tilaamalla verkkokaupasta sitoudut voimassa oleviin toimitusehtoihimme, joihin tulee tutustua ennen kulloistakin tilausta. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi meille. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard ja American Express -korteilla. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista ja toimii tuotteiden sekä palveluiden markkinoijana ja toimittajana asiakkaalle. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun tulee olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Checkout – palvelun maksutavat ja -ehdot

Toimitus ja toimituskulut

Kiinteät toimituskulut (sisältäen posti- ja pakkauskulut) Suomeen. Toimituskulujen lopullinen summa määräytyy tilauksen kokonaiskoon mukaan, verkkokauppa laskee koon automaattisesti tilauksen perusteella.

Kirje: 2,50€ (toimitus kotiin).
Postipaketti: 6,50 € (nouto lähimmästä Postin ohjaamasta noutopisteestä ja XXS paketit toimitus kotiin).
Nouto osoitteesta Latvatie 11, Jyväskylä 0 €.

Yli 100 € tilauksissa toimitus on ilmainen. Valitessasi toimitustavaksi noudon, ole sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä tarkemman noutoajankohdan sopimiseksi. Postitamme tilaukset pääsääntöisesti viiden arkipäivän sisällä tilauksesta, poikkeusajoista ilmoitetaan erikseen. Mikäli haluat tehdä tilauksen muualle Eurooppaan, ole yhteydessä sähköpostitse.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksen mukaan tulee liittää palautuksen syy, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä kopio tilausvahvistuksesta allekirjoituksellasi. Asiakas maksaa palautuksesta koituvat postikulut. Kun palautus on vastaanotettu, tarkistettu ja hyväksytty, palautustapahtuma tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Mikäli palautus koskee vain osaa kokonaistilausta, ei toimituskuluja palauteta.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun olla virheestä välittömästi yhteydessä sähköpostitse sari.plinna(a)gmail.com tai info(a)kustannuslinna.fi tai puhelimitse 050 367 8817 (Linnan Design) tai 044 986 8660 (Kustannus Linna). Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Viallisen tai virheellisen tuotteet palautuksesta aiheutuvat postikulut korvataan asiakkaalle. Mikäli paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoudumme olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.