Siirry suoraan sisältöön

Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Linnan Design ja Kustannus Linna (toiminimi) ovat jyväskyläläisiä yrityksiä, ensinmainittu erikoistunut sisustus- ja lahjatavaroiden sekä korujen suunnitteluun ja valmistamiseen. Jälkimmäinen on suomenkieliseen kirjallisuuteen keskittyvä pienkustantamo. Asiakkaita ovat sekä yhteisöt että yksityishenkilöt. Yhteisen verkkosivuston osoite on: https://linnasto.fi. Myös osoitteet kustannuslinna.fi ja sarilinna.fi johtavat samalle sivustolle. Yritysten verkkokauppa sijaitsee osoitteessa linnasto.fi/linnapuoti.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Linnasto kerää asiakkaidensa laskutustietoja, kuten postiosoitteita, e-laskutustietoja, puhelinnumeroita ja yhteyshenkilöiden yhteystietoja (puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Laskutustietoja kerätään, jotta Linnasto voi lähettää asiakkaalle laskun tuottamastaan palvelusta. Verkkokauppa-asiakkaiden kohdalla kerätään osoitetietoja tuotteiden toimittamista varten, puhelinnumeroita Postin lähettämien tekstiviesti-ilmoitusten takia ja sähköpostiosoitteita automaattisia tilausvahvistuksia varten. Verkkokauppaan ei voi tehdä asiakastiliä, tiedot syötetään järjestelmään aina uuden tilauksen yhteydessä.

Yhteydenottolomakkeet

Linnasto käyttää sähköisiä yhteydenottolomakkeita, ja yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse tai puhelimella.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

Tietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Säilytämme asiakkaiden yhteystietoja koko jatkuvan asiakassuhteen ajan tai 1 vuoden ajan verkkokauppatilauksen tekemisestä.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Laskutusasiakkaiden yhteystietoja säilytetään sähköisesti salasanalla suojatulla tietokoneella. Varmuuskopiot tiedoista säilyvät sähköisessä laskutus-ja kirjanpito-ohjelma Procountorissa.

Verkkokauppa-asiakkaiden henkilötietoja säilytetään vuoden ajan tilauksen tekemisestä salasanalla suojatussa järjestelmässä.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Tietomurron sattuessa informoimme välittömästi niitä henkilöitä, joiden tietoja murto koskee.

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Linnasto saa henkilötietoja ainoastaan suoraan asiakkailtaan.

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Henkilötietoihin liittyvää automaattista profilointia ei tehdä.

Lisätietoja:

Sari Linna
Linnan Design
sari.plinna(a)gmail.com

Pasi Linna
Kustannus Linna
info(a)kustannuslinna.fi